Melania i Donald Trump stigli su u službeni posjet Indiji, što je prvi posjet predsjedničkog para toj zemlji.

 

Za putovanje u Indiju prva dama SAD-a izabrala je jednostavnu kombinaciju koja odiše francuskim šik stilom. Odjenula je bijele hlače s tankim crnim vodoravnim i okomitim crtama duljine do gležnja i ravnog kroja, crnu dolčevitu i klasični crni kaput.

Glavna zvijezda outfita Melanije Trump ipak su bile krem balerinke ukrašene crnim detaljima s potpeticom od dva i pol centimetra. Riječ je o modelu Belle Vivier francuskog dizajnera Rogera Viviera koje je proslavila francuska glumica Catherine Deneuve noseći iste takve balerinke u filmu Belle de Jour iz 1967. godine.

Slika nije dostupna Melania Trump: Haljina koja ne trpi niti jednu nesavršenost tijela

Slika nije dostupna Melania Trump: Suknja koju je trebalo prekrojiti da bude primjerena prvoj dami

Catherine je željela cipele koje su istovremeno elegantne i udobne, a Belle Vivier činile su se kao savršen izbor. Divne balerinke zanimljiva grafičkog dizajna izrađene su u Italiji od fine, glatke kože, a ističu se na njima četvrtasti oblik na prstima i velika kopča što ovom modelu daje izraziti retro štih.

Ujedno su i vrlo udobne zahvaljujući niskoj potpetici, zbog čega bi ih odobrili i ortopedi, za razliku od potpuno ravnih modela balerinki.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju