Premijer Japana Shinzo Abe stigao je u posjed SAD-u u pratnji svoje supruge Akie Abe. Američki predsjednik Donald Trump i prva dama SAD-a Melania Trump ugostili su japanski bračni par na svom floridskom imanju.

Galerija

Kako to obično biva u ovakvim prigodama, oči javnosti i stranih medija bile su uperene u prvu damu. Melania je tijekom trodnevnog susreta opet pokazala nekoliko fantastičnih kombinacija u skladu sa svojim elegantnim stilom, a kao apsolutni favorit modnih znalaca nametnula se prugasta haljina dizajnerice Caroline Herrere.
Melania u sjajnoj haljini Caroline Herrere
Melania u sjajnoj haljini Caroline Herrere (Foto: AFP)

Model midi kroja s takozvanim lađa-izrezom koji košta 19.288 kn savršeno joj je pristajao. Crno-bijelu haljinu upotpunila je bijelim štiklama jednog od svojih omiljenih dizajnera cipela, Christiana Louboutina.
Melania i Akie prilikom posjeta muzeju u Palm Beachu
Melania i Akie prilikom posjeta muzeju u Palm Beachu (Foto: AFP)

Osim ovog izdanja, prva dama pokazala je i sjajnu zelenu haljinu s remenom koju je nosila prilikom posjeta muzeju u gradu Palm Beach.
Akie Abe, Shinzo Abe, Donald Trump i Melania Trump
Akie Abe, Shinzo Abe, Donald Trump i Melania Trump (Foto: AFP)

Za još jedno večernje primanje u društvu uvaženih gostiju odabrala je vrlo jednostavnu snježnobijelu haljinu s cvjetnim aplikacijama, a kombinirala ju je s predivnim ružičastim salonkama posutim šljokicama koje također potpisuje Christian Louboutin.
Christian Louboutin (775 dolara)
Christian Louboutin (775 dolara) (Foto: Christian Louboutin)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju