Prva dama SAD-a Melania Trump dijelila je poklone mališanima u jednoj vojnoj bazi u Washingtonu

Galerija Melania Trump Melania Trum dijelila je poklone mališanima Melania Trum dijelila je poklone mališanima +1 Melania Trump Uoči božićnih blagdana Melania Trump uputila se u vojnu bazu Anacostia-Bolling kako bi djeci podijelila poklone skupljene u kampanji pod nazivom "Marine Corps Reserve Toys for Tots".

Prva dama stigla je u bazu odjevena u kombinaciju znatno ležerniju od njezinih prijašnjih izdanja. Iako u većini službenih prigoda bira isključivo elegantne odjevne komade, ovaj put odlučila se za malu promjenu.

Melania Trump dijelila je poklone mališanima u vojnoj bazi.

Baza Melanijine kombinacije bile su kožnate hlače u bež boji koje je nadopunila visokim čizmama slične nijanse i kratkim zelenim strukiranim kaputom.

Nedavno je prva dama Francuske odjenula kožnate hlače i tim potezom opet zaradila opomenu svojih najvećih kritičara koji smatraju da taj model hlača nije primjeren za ženu u njezinim godinama i na njezinoj funkciji. U anketi koju smo proveli do sada se samo 18 posto čitateljica složilo s kritičarima, a 81 posto njih smatra da ih slobodno može nositi.

Svojim izdanjem Melania kao da je prešutno dala potporu Brigitte i njezinu modnom odabiru te pokazala da kožnate hlače itekako mogu biti dio ormara prvih dama.
Melania Trump Melania Trump (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju