Završeni su američki izbori 2016. Okružen svojom obitelji i najbližim suradnicima, Donald Trump održao je govor nakon pobjede na predsjedničkim izborima

Oči svijeta uperene su u SAD gdje je završena jedna od najnapetijih utrka za Bijelu kuću. Američki izbori 2016. dali su svijetu novog vođu jedne od najmoćnijijh zemalja na svijetu.

Novi američki predsjednik bit će Donald Trump koji će, po mišljenju mnogih, u mnogočemu mogao promijeniti svijet. U pobjedničkom govoru zahvalio je svojoj obitelji na potpori tijekom kampanje.

Uz njega je u tom trenutku stajala i supruga Melania Trump, 46-ogodišnja Slovenka koja će postati nova prva dama SAD-a. Za ovaj događaj Melania je prigodno odabrala kreaciju jednog od najpoznatijih američkih modnih dizajnera, Ralpha Laurena.

U pitanju je bijeli kombinezon koji se prodaje po cijeni od 3990 dolara (27 tisuća kuna), a mnogi će se složiti kako je to poprilično neočekivan odjevni komad s obzirom na prigodu.

Prijašnje prve dame za izbornu noć uvijek su birale klasične haljine ili kostime konzervativnog kroja, a Melania je odvažno odabrala elegantni komad bez rukava u djevičanski bijeloj boji zahvaljujući kojem nije mogla proći neprimijećeno.

Ako je suditi prema prijašnjim izdanjima koje možete pogledati u galeriji, bijela je jedna od najdražih boja nove prve dame SAD-a.

Sviđa li vam se bijeli kombinezon Ralpha Laurena?

glasova:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju