Melania i Donald Trump stigli su u London, gdje će se održati samit NATO saveznika povodom 70. rođendana te organizacije.

Galerija +0 Melania Trump u kožnatom kaputu s patchwork uzorkom  

Iz aviona koji je sletio u zračnu luku Stansted američki predsjednik i prva dama izišli su držeće se za ruke, a brojni pogledi bili su uprti u Melaniju Trump, koja je i ovom prilikom izgledala besprijekorno. Za svoj outfit za dolazak u London prva dama SAD-a odabrala je kaput midi dužine u žarkoj crvenoj boji. Ženstveni model ima pojas oko struka sa srebrnom kopčom, a kaput osvaja svojim klasičnim, elegantnim krojem.

Slika nije dostupna Melania Trump: Prva dama u Zarinim cipelama od 335 kuna koje vole i Hrvatice

Slika nije dostupna Melania Trump: Kralj svih kaputa kojem se ni pod povećalom ne nalazi mana

(Ne)primjerena? Odjeća koju je Melania Trump izbacila iz ormara kad je postala prva dama Melania Trump nekad je nosila odjevne komade od pravog krzna Haljine s otvorenim dekolteom sada su prošlost za prvu damu SAD-a Melania Trump +3 Melania Trump odrekla se pravog krzna

Ispod predivnog kaputa Melania je nosila crnu haljinu do koljena, a od obuće je izabrala nepogrešive salonke, zaštitni znak 49-godišnje prve dame. Salonke su, unatoč trendovima koji dolaze i prolaze, mnogim ženama i dalje štikle broj jedan koje nikada neće sići s trona.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju