Kada je njezin suprug Donald Trump 2016. godine započeo kampanju za predsjedničke izbore, modni stručnjaci odmah su primijetili da je njegova supruga Melania promijenila stil odijevanja.

Galerija Melania Trump nekad je nosila odjevne komade od pravog krzna Haljine s otvorenim dekolteom sada su prošlost za prvu damu SAD-a Melania Trump +3 Melania Trump odrekla se pravog krzna

Mnogi su se pitali može li supruga slavnog poduzetnika i reality zvijezde stilom parirati svojim prethodnicama, ali Melania je nakon službenog ulaska u Bijelu kuću pokazala da u rukavu (i ormaru) itekako skriva razne modne adute zbog kojih je danas nazivaju jednom od najbolje odjevenih prvih dama.

Zbog stilskog zaokreta mnoge je komade prestala nositi u javnosti. Tako je nekada bila obožavateljica pravog krzna i u svojoj garderobi imala veliku kolekciju raznih bundi, jakni I dodataka napravljenih od životinjskog krzna.

Melania Trump nekad je nosila odjevne komade od pravog krzna Melania Trump nekad je nosila odjevne komade od pravog krzna (Foto: Getty Images)

Da za pravo krzno u njezinom ormaru više nema mjesta, otkrila je 2017. godine Pamela Anderson. Dugogodišnja aktivistica udruge PETA na društvenim mrežama objavila je pismo koje joj je Melania poslala kao znak zahvale za kaput od umjetnog krzna.

Melania Trump odrekla se pravog krzna Melania Trump odrekla se pravog krzna (Foto: Getty Images)

Bivša direktorica komunikacija u uredu prve dame i današnja glasnogovornica Bijele kuće, Stephanie Grisham, tada je za CNN potvrdila da Melania više ne nosi odjeću od pravog krzna. PETA je pak potvrdila da prva dama posljednjih godina podupire organizacije koje se bore za prava životinja i osuđuje modne kompanije koje u svojim kolekcijama koriste životinjsko krzno.

Prva dama viđe ne nosi oskudne topove Prva dama više ne nosi oskudne topove (Foto: AFP/Profimedia)

Otkako je postala prva dama, Melaniju nismo vidjeli ni u oskudnim topovima koje je nekada često nosila u kombinaciji s trapericama i(li) klasičnim hlačama. Zamijenila ih je elegantnim košuljama i puloverima.

Haljine s otvorenim dekolteom sada su prošlost za prvu damu SAD-a Haljine s otvorenim dekolteom sada su prošlost za prvu damu SAD-a (Foto: Getty Images)

Isto vrijedi i za haljine s dubokim dekolteom u kojima ju je danas nemoguće vidjeti. Umjesto njih preferira poprilično zatvorene modele, a provokativne krojeve izbjegava.

Odustala je i od senzualnih haljina s otvorenim leđima.

Melania je iz ormara izbacila i haljine s otvorenim leđima Melania je iz ormara izbacila i haljine s otvorenim leđima (Foto: Profimedia/Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju