Američka prva dama Melania Trump otputovala je u američku saveznu državu Maryland kako bi prisustvovala summitu posvećenom borbi protiv bullyinga na internetu.

Galerija Melania Trump Melania Trump na summitu Melania Trump na summitu +1 Melania Trump na summitu Prva dama pažljivo je slušala sudionike raznih panela te je i sama održala govor u kojem je upozorila na "destruktivne i štetne posljedice nepravilnog korištenja društvenih mreža među djecom i mladima".

Kako i priliči ozbiljnoj prigodi poput te, Melania je posegnula za decentnom i neupadljivom odjevnom kombinacijom.
Melania Trump na summitu Melania Trump na summitu (Foto: AFP)
Jedino će njezini najveći kritičari pronaći manu u ovom izdanju i primijetiti da je odjenula košulju s mašnom, takozvani model pussy bow, koji je 2016. godine, u jeku predsjedničke kampanje Donalda Trumpa, izazvao kontroverzu.

Za debatu u St. Louisu odabrala je upravo takav model košulje, kojim je, prema mišljenju mnogih, namjerno asocirala na neprimjerene izjave svog supruga.

Neki su joj nošenje te košulje zamjerili, ali bez obzira na to, prva dama ne odriče je se i često je nosi u raznim prigodama.
Melania 2016. na debati u St. Louisu, u kontroverznoj košulji modne kuće Gucci Melania 2016. na debati u St. Louisu, u kontroverznoj košulji modne kuće Gucci (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju