Melania Trump stigla je u Malavi u sklopu svog službenog posjeta Africi. Ovo je prva turneja koju američka prva dama odrađuje bez svog supruga Donalda.

Galerija Melania Trump Melania u mokasinama iz Zare Melania s prvom damom Malavija Gertrude Maseko +2 Melania u osnovnoj školi Chipala

Posjet Malaviju započela je u osnovnoj školi Chipala koja se nalazi u gradu Lilongwe. Prisustvovala je satu engleskog jezika, a potom školi donirala knjige, pribor i nogometne lopte. Učenici škole rado igraju nogomet pa je prva pogledala jednu od njihovim utakmica.

Uoči ove turneje, njezini kritičari odmah su se zapitali je li primjereno da Melania posjeti Afriku u skupocjenim odjevnim komadima o obući kakvu inače nosi. S druge strane, bilo je i onih koji su primijetili kako, na primjer, jordanskoj kraljici Raniji nitko ne prigovara kada posjećuje siromašne zemlje odjevena u skupu odjeću.

Melania u mokasinama iz Zare Melania u mokasinama iz Zare (Foto: AFP)

Kritičare je Melania vjerojatno malo umirila odabirom obuće za posjet školi. Naime, štikle Manoloa Blahnika u kojima se susrela s prvom damom Malavija Gertrude Maseko zamijenila je mokasinama iz Zare s ove sezone popularnim životinjskim uzorkom za 299 kuna, a dan ranije nosila je i tenisice brenda Converse.
 
Zara, 399 kn Zara, 399 kn (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju