Prva dama SAD-a Melania Trump i njezin suprug Donald Trump iz Washingtona su otputovali u Floridu uoči susreta s kineskim predsjednikom

Melania Trump i Donald Trump u Bijeloj kući ugostili su članove organizacije "Wounded Warrior Project" koja okuplja američke ratne veterane.

Za primanje je Prva dama odjenula vrlo elegantnu crnu haljinu s bijelim aplikacijama koju je u struku stegnula masivnim crnim remenom. Na taj način dodatno je naglasila svoju fantastičnu figuru.

'Melania Trump za vožnju avionom odabrala je Louboutinke.'

Melania stalno oduševljava svojim odabirom štikli pa je tako i ovaj put odabrala prekrasan klasični model Christiana Louboutina.

Štikle pod nazivom "So Kate" imaju potpeticu od čak 12 centimetara i u njima je teško balansirati hod čak i na ravnom, ali prva dama SAD-a vješta je u nošenju cipela s visokom potpeticom pa je bez problema koračala i strmim stepenicama prilikom izlaska iz aviona.

Naime, ravno iz Bijele kuće otišla je u Floridu i nije se stigla presvući pa je i tijekom putovanja avionom nosila ovu sofisticiranu odjevnu kombinaciju. U ovakvim prigodama štikle baš i nisu uobičajen odabir obuće, ali mnoge poznate dame svejedno ih biraju čak i za vožnju avionom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju