Melania Trump velika je ljubiteljica štikli s potpisom slavnih dizajnera poput Christiana Louboutina, Jimmyja Chooa i Manola Blahnika. Nosi ih u svim situacijama, na veliko iznenađenje brojnih kritičara prve dame SAD-a


Melania Trump
izazvala je velik broj podijeljenih komentara kada se prošloga tjedna u poplavljenom području Sjedinjenih Američkih Država pojavila u vrtoglavim štiklama Manola Blahnika od 12 centimetara.

I dok njeni najveći kritičari tvrde da je neprimjereno odijevati se po posljednjoj modi tijekom jedne od najvećih meteoroloških katastrofa koje su pogodile Teksas u zadnjih sto godina, obožavatelji je brane i tvrde da su u ovakvim situacijama rasprave o njezinim cipelama – neprimjerene.
Melania Trump ne osvrće se za kritike i dalje njeguje svoj prepoznatljiv stil. Na misi u crkvi Sv. Ivana u Washingtonu pojavila se u decentnoj kombinaciji sastavljenoj od ružičaste haljine do koljena francuskog dizajnera Rolanda Moureta i plavog Max Marinog kaputa.

Stajling je dovršila cvjetnim štiklama s potpisom omiljenog dizajnera Christiana Louboutina koje su imale iglenu potpeticu od 12 centimetara, i u kojem znaju hodati samo rijetke dame.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najvrtoglavijih izdanja Melanije Trump.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju