Nakon inauguracije Donalda Trumpa koja će se održati 20. siječnja, Melania Trump službeno će postati nova prva dama SAD-a

Otkako je Donald Trump najavio svoju utrku za mjesto predsjednika SAD-a i naposljetku pobijedio na predsjedničkim izborima, mediji su se raspisali o njegovoj supruzi Melaniji Trump.

Točnije, fokus je bio na stilu odijevanja 46-ogodišnje Slovenke iz Novog Mesta. Kada se usporede njezine sadašnje fotografije s onima iz mlađih dana, lako je uvidjeti da je njezin stil prošao kroz veliku transformaciju.

Posljednjih godina viđamo je isključivo u vrlo elegantnim odjevnim kombinacijama sastavljenim od profinjenih haljina strogog kroja koje Melania voli spariti s dobrim starim salonkama na visoku petu.

Svi imamo neki modni "grijeh" iz prošlosti zabilježen na fotografijama pa tako i nova američka prva dama. Primjerice, na reviji Marca Jacobsa održanoj 2005. godine nosila je prozirni top jarko ružičaste boje koji je kombinirala sa – zlatnom krunicom.

Nekada je nesputano naglašavala svoju ženstvenost u odjevnim komadima s dubokim dekolteom i visokim prorezima, ali danas je njezin ormar prepun odjeće primjerenije funkciji koju će obnašati.

Naravno, u pitanju je sasvim očekivana i prirodna modna transformacija nastala pod utjecajem sazrijevanja i novih modnih trendova, a hoće li nas Melania u budućnosti iznenaditi nekim zanimljivim izdanjima tek ćemo vidjeti.

Pogledajte i neočekivano pobjedničko izdanje Melanije Trump o kojem se danima pričalo.

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitav događaj osiguravat će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju