Melania Trump ljubiteljica je vrhunskih dizajnera odjeće, cipela i drugih modnih dodataka. No pokazala je da u neformalnim situacijama voli odijevati i pristupačnije street style brendove.

Galerija


U Teksas je doletjela kako bi posjetila Imigracijski centar za djecu, a za tu priliku odabrala izdanje sastavljeno od bijelih traperica, bijele majice i odgovarajućih tenisica marke Adidas.

Najviše pažnje, pak, privlačila je tamnozelena parka iz Zare, koja na leđima imala natpis: I realy don’t care. Do u? Odnosno u prijevodu: Stvarno mi nije stalo, je li tebi?
Melania Trump - 3
Melania Trump - 3 (Foto: AFP)


I dok su njezini kritičari istaknuli kako je ovog pogrešan izbor i kriva poruka prilikom obavljanja protokolarnih dužnosti, a pogotovo kad je riječ posjet djeci osoba koji su ilegalno ušli u zemlju i zbog toga bili odvojeni od svojih mališana, ostaje činjenica da je prva dama nije nosila u njihovoj blizini.

Jaknu je imala samo na vjetrovitoj pisti prilikom ulaska te izlaska iz zrakoplova. Iz Bijele kuće su istaknuli da je u pitanju samo jakna, i da ista nema skrivenu poruku.
Zarina jakna prodavala se po cijeni od 39 dolara, odnosno oko 247 kuna
Zarina jakna prodavala se po cijeni od 39 dolara, odnosno oko 247 kuna (Foto: zara.com)

Drugi su zaključili da je poruka zapravo namijenjena medijima i kritičarima aktualne političke situacije u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i prve dame.