Melania Trump ljubiteljica je vrhunskih dizajnera odjeće, cipela i drugih modnih dodataka. No pokazala je da u neformalnim situacijama voli odijevati i pristupačnije street style brendove.

Galerija


U Teksas je doletjela kako bi posjetila Imigracijski centar za djecu, a za tu priliku odabrala izdanje sastavljeno od bijelih traperica, bijele majice i odgovarajućih tenisica marke Adidas.

Najviše pažnje, pak, privlačila je tamnozelena parka iz Zare, koja na leđima imala natpis: I realy don’t care. Do u? Odnosno u prijevodu: Stvarno mi nije stalo, je li tebi?
Melania Trump - 3
Melania Trump - 3 (Foto: AFP)


I dok su njezini kritičari istaknuli kako je ovog pogrešan izbor i kriva poruka prilikom obavljanja protokolarnih dužnosti, a pogotovo kad je riječ posjet djeci osoba koji su ilegalno ušli u zemlju i zbog toga bili odvojeni od svojih mališana, ostaje činjenica da je prva dama nije nosila u njihovoj blizini.

Jaknu je imala samo na vjetrovitoj pisti prilikom ulaska te izlaska iz zrakoplova. Iz Bijele kuće su istaknuli da je u pitanju samo jakna, i da ista nema skrivenu poruku.
Zara jakna
Zarina jakna prodavala se po cijeni od 39 dolara, odnosno oko 247 kuna (Foto: zara.com)

Drugi su zaključili da je poruka zapravo namijenjena medijima i kritičarima aktualne političke situacije u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i prve dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju