Melaniju Trump navikli smo gledati u vrlo elegantnim modnim izdanjima, a ovaj put sve je ugodno iznenadila jednom kombinacijom koja joj sjajno pristaje

Michelle Obama unijela je velike promjene u stil prvih dama SAD-a. Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame često se na raznim događanjima u Bijeloj kući pojavljivala u vrlo ležernim odjevnim kombinacijama.

Bivše prve dame poput Laure Bush, Hillary Clinton i Nancy Reagan nisu se skidale iz kostimića i haljina čak ni u prigodama koje su im realno dozvoljavale opuštenija izdanja, ali zato je Michelle to radila bez razmišljanja.

Tako smo je puno puta u Bijeloj kući imali prilike vidjeti u trapericama što je za njezine prethodnice bilo nezamislivo.

Izgleda da će i Melania Trump krenuti njezinim stopama te neće robovati zastarjelim pravilima o odijevanju prvih dama koja odavno treba malo "osvježiti".

Modne znalce navikle na njezine elegantne kombinacije oduševila je neočekivanim ležernim izdanjem sastavljenim od skinny traperica i bijele košulje. Ova dva komada upotpunila je rasprodanim sandalama Manoloa Blahnika pod nazivom "Lauratopri" i bijelom torbom modne kuće Celine.

Mnogi su primijetili da joj ovakve ležernije kombinacije sjajno pristaju i zaključili kako bi ih trebala češće nositi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju