Svojim posljednjim stajlingom Melania Trump pokazala je da joj je žarke boje itekako stoje i da savršeno pristaju uz traper klasične tamnoplave boje.

Galerija Melania Trump u traper-suknji - 3 Melania Trump u traper-suknji - 1 Melania Trump u traper suknji - 7 +3 Melania Trump u traper-suknji Za druženje s učenicima viših razreda osnovne škole koji su posjetili Bijelu kuću, američka prva dama odjenula je suknju od trapera A-kroja koja po sredini ima patentni zatvarač te seže do ispod koljena.

Svojim posljednjim stajlingom Melania Trump pokazala je da joj je žarke boje itekako stoje i da savršeno pristaju uz traper klasične tamnoplave boje

Ovakvu dužinu suknje treba nositi pažljivo jer može skratiti i proširiti figuru, ali vitka Melania izbjegla je to zahvaljujući upečatljivom puloveru od kašmira žarke crveno-narančaste boje modne kuće Ralph Lauren, koji je u kombinaciji sa suknjom vizualno dao savršeni balans. Sjajnu kombinaciju Melania Trump upotpunila je narančastim salonkama s izrazito tankom potpeticom.

Melania je na druženju s učenicima razgovarala o njihovim svakodnevnim životima, osobnim postignućima, ali i problemima koji ih muče. Pogledajte i Melaniju Trump u kombinaciji bez greške za odlazak u crkvu.
Melania Trump u traper-suknji - 1 Melania Trump u traper-suknji i narančastim salonkama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju