Prva dama SAD-a Melania Trump otputovala je u Manchester sa suprugom, američkim predsjednikom Donaldom Trumpom

Galerija Melania Trump - 1 Melania Trump - 4 Melania Trump - 2 +1 U kamuflaži su pomogle i sjajne čizme Bez obzira na to koliko se inače volimo sređivati, ponekad jednostavno najradije ne bismo "izlazili" iz traperica koje su po mišljenju mnogih žena jedan od najudobnijih odjevnih komada.

Možda se ni Melaniji Trump nije dalo previše sređivati prije kratkog jednodnevnog službenog puta u Manchester. Prva dama sa suprugom je otputovala u taj američki grad u državi New Hampshire, a tijekom boravka u Manchesteru na veleučilištu je održala govor o ovisnosti o opijatima.
Melania Trump - 2 Prva dama sa sebe nije skidala kaput ispod kojeg su se skrivale traperice Foto: AFP
U ovakvim prigodama prva dama SAD-a uvijek nosi elegantne haljine ili odijela, ali ovaj put nosila je – traperice. Međutim, osigurala se od pitanja je li to primjereno sakrivši ih ispod prekrasnog dugog plavog kaputa koji ni u jednom trenutku nije skidala sa sebe, pa joj nitko nije ni mogao prigovoriti zbog kombinacije koju ispod ima (ili nema).

Da se ispod kaputa uistinu kriju traperice, otkrila je samo prilikom ulaska u avion, a u skrivanju su joj pomogle i sjajne smeđe čizme s blok-petom.

Ovim izdanjem Melania je pokazala da je naučila kako primiriti svoje najžešće modne kritičare, pritom ostati vjerna svom stilu i prioritet staviti na vlastitu udobnost.
Melania Trump - 3 U kamuflaži su pomogle i sjajne čizme Foto: AFP

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju