Melania Trump u posljednjih nekoliko godina se rijetko kad pojavljuje u javnosti. Građanska dužnost glasanja na predizborima ranije ovoga tjedna ipak ju vratila pred objektiv fotografa.

Galerija Melania Trump u haljini modne kuće Alexander McQueen - 3 Melania Trump u haljini modne kuće Alexander McQueen - 1 Melania Trump u haljini modne kuće Alexander McQueen - 4 +1 Melania Trump u haljini modne kuće Alexander McQueen - 2

Melania Trump snimljena je tijekom odlaska na glasanje sa suprugom Donaldom Trumpom u Palm Beachu na Floridi. Atraktivna Slovenka koja je godinama skupljala pohvale za svoja izdanja kada je bila prva dama Sjedinjenih Američkih Država – i ovoga je puta odabrala pamtljivu kombinaciju.

Na glasanje je stigla u crno-bijelom izdanju s potpisom modne kuće Alexander McQueen iz njihove kolekcije za jesen /zimu 2023. godine. Nosila je haljinu-košulju napravljenu od bijelog pamučnog popelina s crnim predimenzioniranim printom orhideje.

Melania Trump u haljini modne kuće Alexander McQueen - 4 Melani Trump u haljini modne kuće Alexander McQueen (Foto: Afp)

Cvjetni motivi nezamjenjivi su dio proljetnih kombinacija, no odabir crne i bijele boje netipičan je izbor koji prkosi modnim stereotipima.

Poznata po svojoj kirurškoj preciznosti kada je u pitanju dizajn odjeće, modna kuća Alexander McQueen poigrala se proporcijama i volumenom na ovom modelu.

Košulja-haljina modne kuće Alexander McQueen, 2484 eura Košulja-haljina modne kuće Alexander McQueen, 2484 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U originalu midi haljina A kroja ima debeo bijeli remen koji oblikuje žensku siluetu. Melania Trump, pak, je odlučila haljinu nositi uz tanji crni remen. Upotpunila ju je vrtoglavim štiklama s prepoznatljivim crvenim potplatima Christiana Louboutina, te prošivenom torbom iz Chanela.

Crno-bijela haljina s predimenzioniranom orhidejom upečatljiv je komad garderobe koji se prodaje po cijeni od oko 2500 eura. Svidio se brojnim trendsetericama, a nosile su je tek rijetke sretnice – od korejske pjevačice Kwan Nare do glumice Stephy Tang.

Melania Trump: Nepogrešive štikle kao dio kombinacije u kojoj je sve na svome mjestu Melania Trump Modna kombinacija Melanije Trump - 4 Modna kombinacija Melanije Trump - 3 +1 Modna kombinacija Melanije Trump - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju