Melania Trump sa suprugom trenutno se nalazi u Buenos Airesu na summitu G20. U sklopu ovog važnog događanja već je odradila nekoliko protokolarnih dužnosti.

Galerija Melania Trump - 4 Melania Trump - 1 Melania Trump - 2 +0 Melania Trump u Guccijevoj haljini i štiklama Manola Blahnika

S domaćicom događanja – Julianom Awada – i ostalim prvim damima posjetila je i pitoreskni muzej Villa Ocampo u glavnom argentinskom gradu.

I dok su prve dame za ovo događanje uglavnom birale haljine i kostime u neutralnim bojama, modno osviještena Slovenka je odlučila "ukrasti sve poglede“.

Plijenila je pažnju u cvjetnoj haljini s jarkim detaljima, kao i iskričavim zelenim porubom brenda Gucci. Odvažnu haljinu bez rukava sparila je s upečatljivim modelom štikli Manola Blahnika sa zelenim zmijskim uzorkom s kojeg je bilo teško skrenuti pogled.

Koloritno izdanje u drugi je plan bacilo sve ostale haljine prvih dama na summitu G20 u Buenos Airesu, uključujući i elegantan bijeli model koji je nosila Brigitte Macron.

Melania Trump - 3 Melania Trump u Guccijevoj haljini i štiklama Manola Blahnika (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju