Emanuel i Brigitte Macron došli su u državnički posjet Sjedinjenim Američkim Državama. Francuski predsjednik i njegova prva dama susreli su se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

Galerija Melania Trump i Brigitte Macron - 2 Melania Trump i Brigitte Macron - 7 Melania Trump i Brigitte Macron - 6 +4 Melania Trump i Brigitte Macron - 3
I ovoga puta svu pažnju medija ukrale su modne kombinacije dviju prvih dama, koje uvijek izazivaju najviše interesa u javnosti.

Za ovaj važan susret Melania Trump nosila je crnu mini haljinu francuske modne kuće Givenchy i štikle Christiana Louboutina, dok je 18 godina starija Brigitte blistala u žutoj haljini i pripadajućem kaputiću prestižnog brenda Louis Vuitton, koji i inače obožava nositi.

Kome bolje stoji mini haljina?

glasova:


Obje kombinacije dobile su pohvale modnih kritičara, bez obzira na činjenicu što su su prve dame odlučile za neočekivanu duljinu poruba svojih haljina. Melania Trump i Brigitte Macron - 5 Mini haljine francuske i američke prve dame (Foto: Getty Images)
Nešto kasnije upriličena je državnička večera na kojoj je prva dama SAD-a nosila dugu srebrnu haljinu sa šljokicama i čipkom francuske modne kuće Chanel te ju je dopunila odgovarajućim štiklama s vrtoglavom potpeticom.

Brigitte Macron preodjenula se u žutu haljinu sa zlatnim motivima Louisa Vuittona, te je sparila s decentnom pismo-torbicom i zlatnim štiklama. Melania Trump i Brigitte Macron - 1 Melania i Brigitte bile su vizije u bijelom (Foto: Getty Images)
Tijekom posjeta Washingtonu Melania Trump tek je jednom odstupila od nošenja odjevnih kombinacija s francuskim potpisom, odnosno kada se pojavila u djevičanski bijelom kostimu i osebujnom šeširu Michaela Korsa.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što su Melania Trump i Brigitte Macron nosile na zajedničkom susretu u Washingtonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju