Emanuel i Brigitte Macron došli su u državnički posjet Sjedinjenim Američkim Državama. Francuski predsjednik i njegova prva dama susreli su se s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

Galerija Melania Trump i Brigitte Macron - 2 Melania Trump i Brigitte Macron - 7 Melania Trump i Brigitte Macron - 6 +4 Melania Trump i Brigitte Macron - 3
I ovoga puta svu pažnju medija ukrale su modne kombinacije dviju prvih dama, koje uvijek izazivaju najviše interesa u javnosti.

Za ovaj važan susret Melania Trump nosila je crnu mini haljinu francuske modne kuće Givenchy i štikle Christiana Louboutina, dok je 18 godina starija Brigitte blistala u žutoj haljini i pripadajućem kaputiću prestižnog brenda Louis Vuitton, koji i inače obožava nositi.

Ankete

(6839) Kome bolje stoji mini haljina?

rezultati povratak glasova688
rezultati


Obje kombinacije dobile su pohvale modnih kritičara, bez obzira na činjenicu što su su prve dame odlučile za neočekivanu duljinu poruba svojih haljina. Melania Trump i Brigitte Macron - 5 Mini haljine francuske i američke prve dame (Foto: Getty Images)
Nešto kasnije upriličena je državnička večera na kojoj je prva dama SAD-a nosila dugu srebrnu haljinu sa šljokicama i čipkom francuske modne kuće Chanel te ju je dopunila odgovarajućim štiklama s vrtoglavom potpeticom.

Brigitte Macron preodjenula se u žutu haljinu sa zlatnim motivima Louisa Vuittona, te je sparila s decentnom pismo-torbicom i zlatnim štiklama. Melania Trump i Brigitte Macron - 1 Melania i Brigitte bile su vizije u bijelom (Foto: Getty Images)
Tijekom posjeta Washingtonu Melania Trump tek je jednom odstupila od nošenja odjevnih kombinacija s francuskim potpisom, odnosno kada se pojavila u djevičanski bijelom kostimu i osebujnom šeširu Michaela Korsa.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što su Melania Trump i Brigitte Macron nosile na zajedničkom susretu u Washingtonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju