Melania Trump i Brigitte Macron sa svojim supruzima Donaldom Trumpom i Emmanuelom Macronom nazočile su obilježavanju 75. godišnjice iskrcavanja u Normandiju, događaja poznatog i kao Dan D koji je bio ključan za završetak Drugog svjetskog rata.

Galerija Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 3 Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 6 Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 4 +1 Melania i Donald Trump na obilježavanju 75. godišnjice Dana D  

Za ovaj povijesni dan i Melania Trump i Brigitte Macron odabrale su elegantne i decentne odjevne stilove, ali u potpunom kontrastu – Melania u crnom, a Brigitte u bijelom.

Melania Trump nosi crne lakirane štikle modne kuće Roger Vivier, dok se Brigitte Macron odlučila za smeđi model Louis Vuitton

Prva dama SAD-a izabrala je crni kaput čistih linija modne kuće Dior koji je kombinirala uz crne lakirane štikle ukrašene s metalnim detaljem na predjelu prstiju modne kuće Roger Vivier. Odabravši francuski brend Melania Trump iskazala je poštovanje prema zemlji u kojoj je gostovala.

Više mi se sviđa kombinacija:

glasova:

Prva dama Francuske za svečanost u Colleville-Sur-Meru je pak odjenula fini bijeli kaput ispod kojeg je nosila bijelu koktel haljinu, a bjelinu je "razbila" sa smeđim štiklama modne kuće Louis Vuitton čije cipele Brigitte Macron često nosi.

Melania Trump u haljini Dolce & Gabbana - 1 Melania Trump: Kombinacija kojom je prva dama odala počast princezi Diani

Brigitte Macron Brigitte Macron: Tip-top kombinacija kojoj će samo najkritičniji naći zamjerku

U potpunom odjevnom kontrastu dviju dama najzanimljivije su ipak bile štikle, a i Melania i Brigitte izabrale su modele s potpeticom visine oko deset centimetara.

Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 4 Melania i Donald Trump te Brigitte i Emmanuel Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju