Melania Trump i Brigitte Macron sa svojim supruzima Donaldom Trumpom i Emmanuelom Macronom nazočile su obilježavanju 75. godišnjice iskrcavanja u Normandiju, događaja poznatog i kao Dan D koji je bio ključan za završetak Drugog svjetskog rata.

Galerija

 

Za ovaj povijesni dan i Melania Trump i Brigitte Macron odabrale su elegantne i decentne odjevne stilove, ali u potpunom kontrastu – Melania u crnom, a Brigitte u bijelom.

Melania Trump nosi crne lakirane štikle modne kuće Roger Vivier, dok se Brigitte Macron odlučila za smeđi model Louis Vuitton

Prva dama SAD-a izabrala je crni kaput čistih linija modne kuće Dior koji je kombinirala uz crne lakirane štikle ukrašene s metalnim detaljem na predjelu prstiju modne kuće Roger Vivier. Odabravši francuski brend Melania Trump iskazala je poštovanje prema zemlji u kojoj je gostovala.

Ankete

(7701) Više mi se sviđa kombinacija:

rezultati povratak glasova1944
rezultati

Prva dama Francuske za svečanost u Colleville-Sur-Meru je pak odjenula fini bijeli kaput ispod kojeg je nosila bijelu koktel haljinu, a bjelinu je "razbila" sa smeđim štiklama modne kuće Louis Vuitton čije cipele Brigitte Macron često nosi.

U potpunom odjevnom kontrastu dviju dama najzanimljivije su ipak bile štikle, a i Melania i Brigitte izabrale su modele s potpeticom visine oko deset centimetara.

Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 4
Melania i Donald Trump te Brigitte i Emmanuel Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D (Foto: Getty Images)