Prva dama Brigitte Macron i predsjednik Francuske Emmanuel Macron družili su se s francuskom ženskom nogometnom reprezentacijom na pripremama uoči Svjetskog prvenstva u nogometu za žene.

Galerija

Ženski World Cup održava se u Francuskoj od 7. lipnja do 7. srpnja i Francuzi se nadaju da će i njihove ženske snage ostvariti sjajan rezultat, baš kao što je to prošle godine napravila muška nogometna reprezentacija, koja je u finalu SP-a porazila Hrvatsku.

Brigitte Macron u jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji
Brigitte Macron u jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji (Foto: AFP)

Brigitte je u kamp nogometašica došla odjevena u vrlo jednostavnu, kratku tamnoplavu haljinu klasičnog ravnog kroja s dugim rukavima, a upotpunila ju je tamnoplavim salonkama svoje omiljene modne kuće Louis Vuitton te torbicom iste nijanse, također s njihovim potpisom.

Prva dama nosila je crvene narukvice
Prva dama nosila je crvene narukvice (Foto: AFP)

Prva dama izgledala je sjajno u tom decentnom i elegantnom izdanju kojem će zamjerku naći eventualno oni koji ne vole jednobojne kombinacije u istoj nijansi i smatraju ih "dosadnima". Njih će možda umiriti činjenica da je prva dama odabrala i dva nenametljiva crvena modna dodatka – narukvice kojima je zaokružila još jedno tip-top izdanje.

Prva dama i predsjednik posjetili su francusku žensku nogometnu reprezentaciju na pripremama
Prva dama i predsjednik posjetili su francusku žensku nogometnu reprezentaciju na pripremama (Foto: AFP)

POGLEDAJTE I:

12 "pametnih" haljina koje vizualno sužavaju struk