Melanie Griffith počastila se odlaskom na tretman opuštanja u jednom spa-salonu u Los Angelesu. Glumica je na tretman došla u ležernoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od komada koji se mogu pronaći u mnogim ženskim garderobama.

Galerija Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama - 4 Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama - 2 Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama - 6 +8 Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama

Za dan relaksacije Melanie Griffith odabrala je crnu majicu dugih rukava s kopčanjem na male gumbiće na predjelu dekoltea, a glumica je majicu nosila otkopčanu. Donji dio outfita čine plave traperice širokih nogavica, a takav vrećasti model traperica upravo je zbog svoje širine i udobnosti nosiv i po vrućinama.

Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama - 2 Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama (Foto: Profimedia)

Maksimalna udobnost bila je odabir slavne glumice i po pitanju obuće te je nosila crne anatomske natikače u stilu kultnih birkenstokica. Takve ravne natikače mnogi uspoređuju s papučama, no ljubiteljice takvih modela zbog njih su se spremne odreći i elegancije te prioritet daju komforu i udobnosti, naročito po velikim vrućinama.

Mala tvrda crna torba s ručkicom i debljim remenom s tri pruge u kombinaciji zelene i crvene boje, prepoznatljivi znak modne kuće Gucci, lijepo se uklopila u dnevni stajling Melanie Griffith.

Melanie Griffith u širokim trapericama i anatomskim natikačama - 5 Ležerna kombinacija Melanie Griffith za odlazak u spa (Foto: Profimedia)

Nadahnuti stilom slvne glumice u trgovinama smo potražili slične anatomske natikače, a sedam izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Elle (Planet Obuća), snižena cijena 18,49 eura, (cijena prije sniženja 26,41 eura) Elle (Planet Obuća), snižena cijena 18,49 eura, (cijena prije sniženja 26,41 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Melanie Griffith: "Savršene" tajice koje je uvijek dobro imati u ormaru Melanie Griffith u tajicama - 3 Melanie Griffith u tajicama - 4 Melanie Griffith u tajicama - 1 +1 Melanie Griffith u tajicama - 2

Melanie Griffith: Otpisane traperice čijem se povratku većina žena ne raduje Melanie Griffith Melanie Griffith u trapericama s niskim strukom Melanie Griffith u trapericama s niskim strukom +2 Jennifer Lopez, Ashlee Simpson i Hailey Bieber samo su neke od poznatih dama koje preferiraju traperice visokog struka

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju