Glumicu Melanie Griffith znatiželjni paparazzi ulovili su usred šopinga. Slavna 65-godišnja Amerikanka obilazila je trgovine u Beverly Hillsu u potrazi za novim cipelama. Nakon što je isprobala razne modele, naposljetku je iz trgovine izašla s novim modelom.

Galerija Melanie Griffith Melanie Griffith u trapericama s niskim strukom Melanie Griffith u trapericama s niskim strukom +2 Jennifer Lopez, Ashlee Simpson i Hailey Bieber samo su neke od poznatih dama koje preferiraju traperice visokog struka

Kakve je cipele kupila, još ne znamo, ali možda ćemo ih uskoro vidjeti u nekoj od njezinih odjevnih kombinacija. Sudeći prema vrlo ležernom stilu odijevanja u kojem dominiraju neutralni komadi, može se pretpostaviti kako je za sebe odabrala neki jednostavan, praktičan i nosiv model obuće.

Melanie Griffith Melanie Griffith (Foto: Profimedia)

Upravo je takav nosila i prilikom ovog izlaska. Crne cipele s vezicama, debljim potplatima i širokom blok-potpeticom umjerene visine kombinirala je s udobnom crnom vunenom dolčevitom i trapericama ravnog kroja.

Melanie Griffith u trapericama s niskim strukom Melanie Griffith u trapericama s niskim strukom (Foto: Profimedia)

Za razliku od mnogih poznatih dama koje se godinama ne odvajaju od modela visokog struka, Melanie se često može vidjeti u trapericama niskog struka, koje je odabrala i za ovaj izlazak u šoping.

Nosite li ih? Model traperica koji u svojem ormaru ima svaka modna stručnjakinja Traperice bačvastih nogavica bit će hit u 2023. godini OtherStories, 79 eura (595,23 kn) Next, 16 eura (120,55 kn) +5 Cos, 79 eura (595,23 kn)

Brojne modne kuće već nekoliko sezona prognoziraju veliki povratak ovih modela, što baš i ne oduševljava većinu žena.

Za ime Božje, nemojte dopustiti povratak traperica niskog struka. Život je dovoljno težak bez traperica koje nenamjerno otkrivaju stražnjicu i tjeraju vas da se osjećate loše zbog svog trbuha, zavapila je svojevremeno kolumnistica Voguea Molly Jong-Fast nakon prvih najava njihova potencijalnog povratka.

Više volim traperice s...

glasova:

Jennifer Lopez, Ashlee Simpson i Hailey Bieber samo su neke od poznatih dama koje preferiraju traperice visokog struka Jennifer Lopez, Ashlee Simpson i Hailey Bieber samo su neke od poznatih dama koje preferiraju traperice visokog struka (Foto: Profimedia)

Obožavateljice modela s visokim strukom smatraju kako smo niski struk otpisali s dobrim razlozima. Takve traperice nisu najpraktičniji odabir, lako skliznu i ne vole figure s oblinama, a čak i ako ih obuzdamo remenom, i dalje smo osuđene na to da ih svakih nekoliko minuta povlačimo prema gore.

Naravno, ima i mnogo žena koje nemaju nikakav problem s njima, a čini se da je među njima i Melanie Griffith.

Melanie Griffith (u društvu Goldie Hawn) često nosi traperice s niskim strukom Melanie Griffith (u društvu Goldie Hawn) često nosi traperice s niskim strukom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju