Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem idealno je za blistavu i baršunastu kožu. Može se koristiti za cijelo tijelo, uključujući kosu i lice.

 

Ljeto je vrijeme kada sasvim sigurno vrijedi izreka – manje je više. Uz kratke i lepršave modne kombinacije nisu potrebni pretjerani modni dodaci, ali njegovana i svilena koža svakako je neizostavan dio bilo kojeg outfita.

Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem idealno je za blistavu i baršunastu kožu. Može se koristiti za cijelo tijelo, uključujući kosu i lice

Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem koži pruža luksuznu njegu i svilenkasti osjećaj. Taj savršeni ljetni beauty proizvod hrani kožu i čini je elastičnom zahvaljujući uljima koštice marelice, maslina i badema, a istovremeno koža ima wow efekt zbog suptilnog dijamantnog sjaja.

Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem ima predivan nježan miris, odmah nakon korištenja koža je baršunasta te ima elegantan dijamantni sjaj. Ulje je lagane teksture, brzo se upija i ne zatvara pore.

Melem suho ulje može se nanositi na vrhove kose, koji su ljeti često suhi zbog mora i sunca, a ulje će kosu nahraniti, dok će joj dijamantni sjaj dati dodatni glow efekt. Ulje se može koristiti za cijelo tijelo, uključujući i lice. Nekoliko kapljica suhog ulja možete pomiješati sa svojom kremom te ga nanijeti na lice.

Melem dragocjeno suho ulje s dijamantnim sjajem može se ekskluzivno kupiti u prodavaonicama DM drogerija diljem Hrvatske.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju