Jeste li i vi na popisu obožavateljica serije "Zlatni kavez"?

Galerija Mert Ramazan Demir Mert Ramazan Demir na setu serije Mert Ramazan Demir na setu serije +4 Mert Ramazan Demir na setu serije

Ako jeste onda sigurno redovito pratite priču o dvije bogate obitelji povezane jednom fantastičnom ljubavnom pričom i za oko vam je sigurno zapeo jedan od glavnih glumaca u seriji.

Pričamo o glumcu Mertu Ramazanu Demiru koji u seriji "Zlatni kavez" glumi Ferita.

Mert Ramazan Demir rođen je 28. siječnja 1998. godine u Şileu, na crnomorskoj obali Istanbula. U srednjoj školi profesionalno se bavio nogometom i košarkom, a s glumom se prvi put susreo kada je imao 17 godina glumeći u kazališnoj drami "Hamlet".

Kasnije je radio na raznim televizijskim i filmskim projektima, a "Zlatni kavez" je jedna od prvih serija u kojima se okušao i prema njegovim riječima bilo je to jedno posve drugačije iskustvo.

Iskreno, prvi mi je tjedan bio težak. Jer na setu serije sve se odvija vrlo brzo i u trenu se možeš nespreman zateći na sceni. Ta me brzina u početku plašila, no poslije sam se naviknuo i počelo mi se sviđati, ispričao je svojedobno mladi glumac koji i danas slobodno vrijeme koristi za bavljenje brojnim sportovima. I dalje se bavi košarkom i nogometom, a tu su i stolni tenis, plivanje i boks koji glumcu pomažu u održavanju top forme.

Rezultati njegova rada vidljivi su i na fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu. Zavirili smo među njegove fotorgafije i u nastavku teksta izdvojili dio prizora zbog kojih ionako ionako visoke temperature dodatno rastu.

U galeriji na početku teksta možete pogledati i dio fotografija sa seta serije "Zlatni kavez" koju možete pratiti od ponedjeljka do petka u 20.20 sati  na programu Nove TV.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju