U mnoštvu modela sandala i natikača s potpeticom iz high street trgovina pažnju su nam privukle natikače sjajnog metalik efekta ružičaste boje. Bile bi to vrlo minimalističke natikače s jednim tankim remenčićem da im nije dodan detalj koji ih čini jednim od najpoželjnijih modela sezone.

Galerija Metalik natikače sa školjkicom iz Zare - 6 Metalik natikače sa školjkicom iz Zare - 2 Metalik natikače sa školjkicom iz Zare - 1 +2 Natikače su ukrašene školjkicom, detaljem koji ih čini posebnima

Nakon netipično hladnog i kišovitog svibanjskog vremena stiglo nam je pravo proljetno, pa gotovo i ljetno vrijeme, no već smo i navikli da nam je jedan dan hladno, a drugi već vruće. Iz toplije obuće tako ćemo se vrlo brzo preobuti u ljetne cipele, a neki možda već i jesu!

Metalik natikače sa školjkicom iz Zare - 4 Zara, 35,95 eura (Foto: www.zara.com)

A ako ste u potrazi za cipelama koje će razigrati vašu ljetnu garderobu, u trgovini Zara pronašli smo jako slatke natikače, koje su nas osvojile na prvi pogled. Izrađene su od sjajnog metalik materijala ružičaste boje te imaju kitten potpeticu visine od pet centimetara, dok je prednji dio trendi četvrtastog oblika.

Upečatljiva torbica iz Manga koje izgleda poput dizajnerske Torbica iz Manga u obliku cvijeta Mango torbica u obliku cvijeta, 59,99 eura Torbica iz Manga u obliku cvijeta +1 Torbica iz Manga u obliku cvijeta

Najtraženija haljina sezone iz Manga dolazi u četiri nove boje Ružičasta haljina iz Manga stvorena je za svečane prigode Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga stvorena za svečane prigode +4 Cijena haljine je 99,99 eura

Stopalo drži samo jedan tanki remenčić, no za veću udobnost prilikom nošenja i hodanja imaju fleksibilni uložak od lateks pjene. Ono po čemu se ove popularne natikače najviše razlikuju od ostalih modela jest ukras u obliku školjkice na remenu, baš slatki detalj zbog kojih ove natikače i jesu jedan od najvećih ovosezonskih modnih aduta iz trgovine Zara.

Metalik natikače sa školjkicom iz Zare - 1 Zarine metalik natikače sa školjkicom idealne su za neopterećena ljetna izdanja (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju