Čini se da je Mango ove godine pogodio ukus brojnih žena kada su u pitanju kreacije za svečane prigode, pa se na njihovim policama i u webshopu redovito nađu haljine koje se rasprodaju velikom brzinom.

Galerija Ružičasta haljina iz Manga stvorena je za svečane prigode Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Haljina iz Manga stvorena za svečane prigode +4 Cijena haljine je 99,99 eura

Među tim je haljinama i asimetrična plisirana haljina u ružičastoj boji koja je u trenutku pisanja ovog teksta bila dostupna samo u veličini M.

Midi haljina na jedno rame napravljena je od lepršave i lagane plisirane tkanine. Ima asimetričan dizajn, efektni bočni izrez te je kao stvorena za zabave i druga svečana događanja.

Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode Plisirana ružičasta haljina stvorena je za svečane prigode (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Cijena ružičaste haljine koja dolazi u veličinama od XXS do 4XL je 99,99 eura.

Osim haljine u ružičastoj boji, Mango je u ponudu stavio još tri opcije – žutu haljinu ukrašenu cvjetnim printom te ljubičastu i haljinu boje neba.

Haljina iz Manga u boji neba Haljina iz Manga u boji neba (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gotovo rasprodana haljina iz Manga u kojoj svi žele zablistati na proljetnim vjenčanjima Haljina s resama iz Manga je stvorena za odlaske na vjenčanja Mango midi haljina s resama Mango midi haljina s resama +4 Mango midi haljina s resama

U našoj galeriji na početku teksta možete pogledati kako izgledaju sve četiri opcije.
 

@alessia.lifetips Part 2 | The perfect wedding guest dress available in new colors🤩 @Mango #mangodress #mangodress2023 #weddingguestdress #weddingguestdresses2023 ♬ golden hour - JVKE

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju