Sa svakom novom sezonom plisirane suknje dobivaju neki novi dodatak ili efekt. U nastavku pogledajte koji će se modeli nositi ove jeseni

Plisirane suknje često su se povezivale s staromodnim odijevanjem, školskim uniformama pa su rijetke bile one žene koje su ih stvarno obožavale.

Žene s najviše stila najčešće ih kombiniraju s jednostavnim komadima poput bijelih košulja ili pletiva

No kako se mijenjaju trendovi, modificiraju se i ukusi pa su ovi modeli postali pravi modni klasik. Što plisirane suknje uistinu i jesu.

Naime, tkanine se ovako nabiru još od vremena antike pa kroz povijest, a modernima ih je učinio dizajner Issey Miyake.

Danas se nose na ulicama, revijama, obožavaju ih modne dizajnerice i blogerice, a svoje modele iz sezone u sezonu predstavljaju i najpoznatiji modni dizajneri poput Victorije Beckham koja ih i sama nosi.

A svako toliko dobiju neki novi dodatak ili efekt koji ih izdvaja od onih klasičnih. Tako se za jesene nose metalik modeli u jarkim bojama od zelene, plave i žute pa do nježnijih varijanti u ružičastoj i bež.

I nema veze koje su dužine - od minica do maxi modela, sve dolaze u obzir.

Žene s najviše stila diljem svijeta najčešće ih kombiniraju sa savršeno jednostavnim komadima poput bijelih košulja ili jednostavnog pletiva. To je možda i najbolji recept za besprijekoran stil koji uvijek prolazi.

Želite li se dodatno inspirirati, pročitajte koji sve krojevi suknji čine okosnicu svakodnevne garderobe.

Najljepše modele komercijalnih brendova pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju