Postoji mnogo trendova koje ćemo iz 2022. prenijeti i u 2023. godinu, a jedan od njih je metalik tekstura. U prošlog godini nagledali smo se obuće s blještavim finišem, ali i efektnih odjevnih komada. Sada je došao red na torbe. Tako barem tvrdi Vogue, najcjenjeniji modni magazin na svijetu.

Galerija Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji Metalik torbe bit će hit u 2023. godini +1 Kendall Jenner s metalik torbom

Daleko od toga da i u sezonama iza nas nismo imali prilike vidjeti metalik torbe, ali sudeći po kolekcijama poznatih modnih kuća za naredne sezone - upravo će ove godine modeli s metalik finišem biti apsolutni hit.

Kendall Jenner s metalik torbom Kendall Jenner s metalik torbom (Foto: Profimedia)

Vogue ih najavljuje kao apsolutnu zvijezdu među torbama u 2023. godini i zbog činjenice da su trenutačno jako popularne među najpoznatijim svjetskim modnim trendsetericama.

Veliki povratak doživjele su na posljednjim Tjednima mode kada su bile nezaobilazan dodatak street style izdanjima.

Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji (Foto: Shutterstock)

Primjerice, model Cleo talijanske modne kuće Prada u metalik verziji preko noći je postao jedan od najpoželjnijih, a u ponudi komercijalnih modnih brendova brzo su se pojavile kopije tog modela.

Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji Torba Cleo modne kuće Prada u metalik verziji (Foto: Shutterstock)

Sudeći prema viđenom, u narednim sezonama jednostavno ne možete pogriješiti ako u ormaru nađete mjesta za metalik torbe. Odlučili smo vam olakšati potragu za idealnim modelom i izdvojili torbe koje možete razgledati u galeriji u nastavku teksta.

Torbe s metalik teksturom Zara, 12,95 EUR River Island, 39 EUR Liu Jo (Fashion & Friends), 129 EUR +7 Aldo, 76,97 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju