Mia Dimšić u posljednjim je pripremama za nastup s pjesmom „Guilty Pleasure“ u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja će se održati 10. svibnja u Torinu.

Galerija Mia Dimšić na tirkiznom tepihu na otvorenju Eurosonga u Torinu Mia Dimšić u Torinu na otvorenju Eurosonga Mia Dimšić u mini suknji i crop-topu s potpisom ELFSa +0 Mia Dimšić u mini suknji i crop-topu s potpisom dizajnerskog dvojca ELFS

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije pojavila se na otvorenju u Torinu te prošetala svečanim tirkiznim tepihom u upečatljivoj kombinaciji koja je privukla mnoge poglede.

Mia Dimšić blistala je u neonski ružičastoj kombinaciji od glave do pete. Nosila je mini komplet dizajnerskog dvojca ELFS – Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.

Komplet je sastavljen od crop-topa s tri-četvrt rukavima i naglašenim dekolteom, te od mini suknje s malim prorezom na bedru koji je istaknuo njezinu ženstvenu figuru.

Mia Dimšić u mini suknji i crop-topu s potpisom dizajnerskog dvojca ELFS Mia Dimšić u mini suknji i crop-topu s potpisom dizajnerskog dvojca ELFS (Foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net/Pixsell)

Kombinaciju je nadopunila ružičastom torbicom, ali i čarapama-gležnjačama s iglenom potpeticom u istoj nijansi koja je dodatno produžila cijelu figuru.

Ružičastu boju trebala bi nositi i na nastupu na Eurosongu. ELFS je za nju dizajnirao mladenačku satensku kreaciju u boji fuksije s crvenim detaljima.

Gornji dio kreacije je crveni pripijeni top ukrašen predimenzioniranom ružičastom trakom koja se obavija oko njenih ramena, a donji dio čini raskošna mini suknja ukrašena šlepom i volanima.

Podsjetimo se, Mia Dimšić odabrala je ELFS i na Dori. Na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije nosila je crnu mini haljinu i sako ovog dizajnerskog dvojca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju