Samo jedan upečatljivi komad odjeće može transformirati cijeli izgled. Zna to i Mia Dimšić, koja je zablistala na reviji omiljenih joj dizajnera Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.

Galerija Mia Dimšić na reviji brenda ELFS Mia Dimšić u zlatnoj kožnatoj jakni Shakira brenda ELFS Kožnata zlatna jakna Shakira brenda ELFS, 650 eura +1 Shakira je nastupila na Super Bowlu u kratkoj zlatnoj jakni

Mia Dimšić bila je jedna od slavnih uzvanica na predstavljanju nove kolekcije hrvatskog brenda ELFS koje je održano u sklopu treće modne platforme Atelier The Future, održanoj u jednom trgovačkom centru u Zagrebu.

Hrvatska pjevačica za tu je priliku odabrala elegantnu večernju haljinu u crnoj boji i s asimetričnim porubom te je sparila sa štiklama u boji kože, koje su vizualno produljile cijelu figuru.

Mia Dimšić u zlatnoj kožnatoj jakni Shakira brenda ELFS Mia Dimšić u zlatnoj kožnatoj jakni Shakira brenda ELFS (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Najviše je pažnje pak plijenio njezin izbor jakne. Nosila je predimenzioniranu kožnatu jaknu u zlatnoj boji koja je ukrašena s puno kopči i remenčića, a koja se može prilagoditi vlastitim željama te stegnuti na predjelu ramena i struka.


Riječ je o upečatljivom modelu jakne brenda ELFS, koji bi se svidio i Shakiri.

Kožnata zlatna jakna Shakira brenda ELFS, 650 eura Kožnata zlatna jakna Shakira brenda ELFS, 650 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ne samo da njezin izgled podsjeća na zlatnu jaknu koju je kolumbijska pjevačica nosila na nastupu na Super Bowlu 2020. godine već i taj odjevni komad nosi njezino ime.

Nikad elegantnija Mia Dimšić u haljini koja žene pretvara u dive Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 1 Mia Dimšić na Dori 2022. godine Mia Dimšić +6 Mia Dimšić na Eurosongu u kreaciji brenda ELFS

Odvažno izdanje Mije Dimšić u kojem je glavna zvijezda tako dobra crvena mini haljina Mia Dimšić Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 1 Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 5 +2 Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 6

Uz jaknu Shakira sjajno se uklopila crna torbica sa zlatnim remenom, a Mia Dimšić izdanje je zaokružila zlatnim kolutovima na ušima i s nekoliko decentnih prstena.

Shakira je nastupila na Super Bowlu u kratkoj zlatnoj jakni Shakira je nastupila na Super Bowlu u kratkoj zlatnoj jakni (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju