U četvrtak navečer u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održala se dodjela nagrada Top.HR. Nagradu za pjesmu godine odnio je Matija Cvek, pjevač godine je Luka Nižetić, dok je nagradu za najbolju pjevačicu godine odnijela Mia Dimšić.

Galerija Mia Dimšić Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 1 Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 5 +2 Mini haljinu uparila je s

Mlada pjevačica na dodjelu je stigla u kreaciji domaćeg brenda JET LAG studio. Nosila je kožnatu crvenu haljinu koja ima ovratnik s reverima i prorez na nozi. Struk je dodatno istaknula crnim remenom ukrašenim zakovicima.

Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 1 Pjevačica je nosila kreaciju domaćeg brenda JET LAG stufio (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Mini haljinu, koja je bila pravi mamac za poglede, uparila je s crnim "naboranim" čizmama do koljena na visoku potpeticu.

Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 6 Mini haljinu uparila je s "naboranim" čizmama (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Izdanje je začinila modnim detaljima. Nosila je crnu choker ogrlicu ukrašenu crnom dugmadi sa srebrnim okvirima. Ista dugmad bila je našivena i na efektne ukrasne detalje na njezinim zapešćima.

Mia Dimšić na Doru je stigla u haljini s visokim prorezom koja ne prolazi neprimijećeno Mia Dimšić na Dori - 1 Mia Dimšić na Dori - 3 Mia Dimšić i pobjednici Dore +0 Mia Dimšić na Dori

Pjevačica je jučerašnje izdanje podijelila i na svom Instagram profilu uz opis "odamo po eventima". Njezini pratitelji poručili su joj da u ovoj kombinaciji "gori"  te da izgleda predivno.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju