Mia Kovačić, poznata voditeljica i dizajnerica interijera u javnom životu posebna je zbog svog istančanog i profinjenog ukusa, a njena profesionalna orijentacija je uređenje interijera. Diplomirana dizajnerica interijera savršeno kombinira tradicionalno i moderno stvarajući ugodan, udoban, opušten i atraktivno uređen interijer. Čiste linije uz zanimljive detalje, prostor koji je lako održavati i koji je uvijek spreman za nenajavljene goste u današnje vrijeme s malo vremena, postalo je svima želja.

'Velike promjene moguće je napraviti uz male pomake. Bitno je znati što i kako promijeniti jer sve je u detaljima. Makeover doma ne znači da vam je potrebno desetak tisuća eura, nego uz mala ulaganja već možete osvježiti stan i priuštiti mu novi izgled. Vaš dom u novom ruhu moguć je i izvediv uz kreativnost i dobre ideje koje su pristupačne svima. Ono što je sigurno svima neizbježno trošenje vremena je čišćenje no i to se može smanjiti uz dobru organizaciju prostora, vremena, a i uz dobre proizvode. A više možete saznati 7. travnja u prvoj reportaži Čarlijev makeover Nove TV u IN magazinu' – izjavila je Mia Kovačić, koja će voditi makeover i lice je nagradne igre Čarlijev makeover Labuda i Meteora.

Najbolje rješenje za makeover i čišćenje doma dolazi upravo iz Labuda i Meteora! Uhvatite svoju priliku za vrijedne nagrade do 8. svibnja jer glavna nagrada je makeover doma u iznosu od čak 40.000 kn pod vodstvom dizajnerice interijera Mije Kovačić + usluga čišćenja tijekom čak 12 mjeseci! Riješite se muke i brige oko čišćenja jer osim glavne nagrade, Labud i Meteor su osigurali 5 tjednih nagrada – čišćenje doma 6 mjeseci!

Za sve vrijedne sudionike osigurano je i 35 dnevnih nagrada – poklon bon u Kozmu ili Konzumu u iznosu od 200 kuna! Put do nagrada je lak – dovoljno je kupiti ČARLI i bilo koja 2 Labud ili Meteor proizvoda u Konzumu ili Kozmu na jednom računu, prijavite se SMS porukom slanjem sadržaja CARLI, BROJ RACUNA, IME I PREZIME, ADRESA na broj 60221 (2,40 kn/SMS – PDV uključen) ili putem on-line obrasca na facebook stranici Labud – čista kvaliteta.

Račune sačuvajte do kraja nagradne igre, jedan račun je jedna prijava, a broj prijava je neograničen. Saznajte više na www.labud.hr.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju