U poznatom losanđeleskom kinu Regency Village održana je svjetska premijera filma "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija". Ovo je treći film iz Marvelove franšize o superheroju Ant-Manu, kojeg utjelovljuje američki glumac Paul Rudd. Michelle Pfeiffer u filmu reprizira ulogu Janet van Dyne, u kojoj je debitirala u drugom nastavku franšize.

Galerija Evangeline Lilly u haljini Giambatistte Vallija Kathryn Newton u haljini modne kuće Rodarte Michelle Pfeiffer u haljini modne kuće Saint Laurent +2 Saint Laurent, proljeće/ljeto 2023.

Obožavana 64-godišnja glumica pojavila se na premijeri s ostatkom filmske ekipe i zablistala u tako jednostavnom, a istovremeno tako upečatljivom izdanju.

Njezine kolegice iz filma, Kathyrn Newton i Evangeline Lilly, odabrale su vrlo glamurozne haljine za premijeru.

Kathryn Newton u haljini modne kuće Rodarte Kathryn Newton u haljini modne kuće Rodarte (Foto: Afp)

Kathryn je doslovno blistala u kreaciji modne kuće Rodarte ukrašenoj sitnim stakalcima, a Evangeline je na crveni tepih zakoračila u grandioznoj haljini Giambattiste Vallija ukrašenoj perjem.

Evangeline Lilly u haljini Giambatistte Vallija Evangeline Lilly u haljini Giambatistte Vallija (Foto: Afp)

S druge strane, Michelle je za sebe odabrala neutralnu haljinu modne kuće Saint Laurent iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine. Crna kreacija dugih rukava s visokim ovratnikom bila je maksimalno decentna, ali baš se zato i istaknula na crvenom tepihu.

Michelle Pfeiffer u haljini modne kuće Saint Laurent Michelle Pfeiffer u haljini modne kuće Saint Laurent (Foto: Profimedia)

Efektni komadi zlatnog nakita bili su jedini dodatak ovom izdanju lijepe glumice. Predimenzionirane narukvice i okrugle naušnice savršeno su se nadopunjavale s neupadljivom haljinom.

Saint Laurent, proljeće/ljeto 2023. Saint Laurent, proljeće/ljeto 2023. (Foto: Profimedia)

Prema mišljenju mnogih komentatora na društvenim mrežama, Michelle je izgledala bolje od svojih mlađih kolegica, kojima je još jednom očitala staru modnu lekciju: manje je više.

Evangeline Lilly i Michelle Pfeiffer Evangeline Lilly i Michelle Pfeiffer (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju