Udobna je, laskava i izgleda vrlo skupo. Tako urednice stranice Who What Wear opisuju haljinu iz H&M-a koja se prvi put nakon što se pojavila na webshopu rasprodala u samo nekoliko dana.

Galerija Popularna haljina iz H&M-a dolazi u tri boje Cijena haljine je 29,99 eura Verzija s prugicama +1 Krem haljina

Dobra je vijest da su zalihe obnovljene pa su modne urednice odlučile sa svima podijeliti svoje oduševljenje ovim komadom koji je kao stvoren za dio godine pred nama.

Midi haljina bez rukava iz H&M-a dolazi u tri boje. Tu su crna i krem opcija te haljina na bež i crne prugice. Veličine se kreću od XS do XXL, a cijena haljine je 29,99 eura.

Haljina ima skriveni patentni zatvarač na leđima i blago drapirani detalj na struku.

Kako izgleda uživo? Ako je vjerovati modnim urednicama - savršena je u svakom pogledu, a posebno sjajno izgleda kao dio poslovnih kombinacija, uparena s cipelama na potpeticu.

No nećete pogriješiti ni ako je uparite s čizmama ili bilo kojom drugom obućom. Idealna je za slojevito odijevanje, a posebno dobro izgleda u kombinaciji sa sakoima. I to je ono što trebate znati o toj haljini.

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

U galeriji na početku teksta pogledajte kako izgleda svaka boja iz ponude, a onda je odluka o ne(kupovini) samo na vama.
 

Haljina izgleda sjajno u kombinaciji sa sakom Haljina izgleda sjajno u kombinaciji sa sakom (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju