Među modelima haljina koji će biti vrlo popularni ovog proljeća, a onda i ljeta, našle su se i haljine s cvjetnim uzorkom.

Galerija Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Cvjetni uzorak kao dio proljetne garderobe nije nikakva novost, a jedan od razloga je i činjenica da ne treba mijenjati nešto što je toliko dobro kao što je cvijeće na proljetnim haljinama.

Poznate modne kuće u sklopu kolekcija za proljeće/ljeto 2023. godine predstavile su svoju viziju cvjetnih haljina, a za sve ljubiteljice popularnog printa spremne su i high street trgovine.

Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 Cvjetni uzorak i aplikacije na haljinama Caroline Herrera, Loewa i Diora (Foto: Profimedia)

Mi smo zavirili u njihovu ponudu i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 midi i maksi haljina ukrašenih cvjetnim uzorkom koje bi već sad mogle postati dio vaše garderobe.

Sedam vrsta haljina koje će se nositi ovog proljeća i ljeta Odjevni komadi u kobaltno plavoj boji bit će hit ovoga proljeća i ljeta Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 6 +4 Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 5

Dok temperature ne postanu dovoljno visoke za sandale, možete ih nositi na čizme, gležnjače ili tenisice. Bez obzira na to kako ćete ih kombinirati, svojoj garderobi dodat ćete odjevni komad koji sigurno neće stajati neiskorišten na dnu ormara.

Mohito, 49,99 eura Mohito, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sinsay, 18,99 eura Sinsay, 18,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

AD Twenty (Europa92), 52,99 eura AD Twenty (Europa92), 52,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju