Ljeto je ovo u kojem, ako ćemo vjerovati modnim stučnjacima, nećete pogriješiti ako u svoju garderobu dodate midi ili maksi bijelu suknju.

Galerija Pull&Bear, 19,99 eura Massimo Dutti, 89,95 eura H&M, 49,99 eura +12 C&A, 19,99 eura

Besprijekorne bijele suknje uklopit će se u svaku garderobu i postati komad koji se nosi u svim prigodama.

Bijela suknja jedan je od odjevnih komada u kojem je tako lako izgledati elegantno i uglađeno, a osim toga, dobro se slaže s preplanulom puti.

Možete ju nositi u kombinaciji s običnim majicama, bluzama, prslucima... Bez obzira na to s kojim komadima ćete upariti bijelu suknju, možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti kombinaciju koja izgleda fantastično.

Za sve dame koje vole bijele suknje, u galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 midi i maksi modela iz trenutne ponude trgovina.

Jedan model dominira: Pogledajte kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici +17 Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici

Evo je opet i neka je: Street style izdanje iz Zagreba u svijetloj verziji najpopularnije suknje Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera +6 Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera

A želite li bijelu suknju nositi kao dio "all white" kombinacije, poslušajte savjete Marka Grubnića kako to učiniti na najefektniji način: 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju