Sunčani vikendi na hrvatskim ulicama i modne kombinacije u kojima tada imamo priliku uživati potvrda su tvrdnje koju su modni stručnjaci davno izrekli - suknje od trapera u proljeće 2023. godine neće imati konkurenciju.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera +6 Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera

Više puta smo pisali o popularnosti modela od jeansa te  izdvajali street style izdanja s hrvatskih ulica, ali svaki novi vikend dobijemo priliku opet uživati u sjajnim kombinacijama koje uključuju suknje od trapera.

Tako nam je i ovaj vikend za oko zapela dama koja je zagrebačkom špicom prošetala u ovom modelu. Zato evo je opet - najpopularnija proljetna suknja još jednomnas je osvojila i privukla našu pozoprnost i pozornost prolaznika u centru Zagreba.

Mlada dama koja je nosila traper suknju odlučila se za svjetloplavi model s visokim prorezom na prednjoj strani. Suknju je uparila s bijelim kratko rezanim topom preko kojeg je nosila jaknu od trapera.

Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u suknji od trapera (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za visoke tenisice, a kombinaciju je upotpunila sivom torbicom s dugim metalnim lancem i sunčanim naočalama.

Zagrepčanke luduju za njom: Ljepotica u suknji koja je pokorila špicu Street style izdanje sa zagrebačke špice Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju +6 Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju

Bolje i od suknji? 15 haljina od trapera koje ćete sigurno iznositi H&M, 39,99 eura Stradivarius, 35,99 eura Next, 55 eura +12 Cos, 99 eura

Njezino izdanje, ali i druga street style izdanja u suknji od trapera možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta.

Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju