Kada počnu ljetne vrućine, u mnogim ženskim garderobama traperice se pospremaju i čekaju kraj ljeta, odnosno vrijeme kada vrućine popuste. No najveće ljubiteljice traperica ne odriču ih se ni na ljetnim temperaturama, a srećom postoje modeli koji se mogu nositi i na plus 30.

Galerija Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 4 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 1 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 2 +10 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama

Jedan takav "najljetniji" model traperica odjenula je i Mila Kunis za odlazak na doručak u restoran na Beverly Hillsu. Zgodna glumica nosila je bijele traperice vrećastog kroja i s prorezom na desnoj nogavici.

Zbog svoje boje i šireg, komotnog kroja, takve traperice mogu se nositi i po vrućinama, a ponudu sličnih modela iz naših trgovina provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama - 3 Mila Kunis u 'najljetnijim' trapericama (Foto: Profimedia)

Mila je traperice nosila podvinute tako da su do izražaja još više došle tenisice u kojima je hodala. Riječ je o klasičnim bijelim tenisicama kultnog brenda Converse, izrađenima od platna i ukrašenima crvenom i plavom crtom na predjelu potplata.

H&M, 27,40 eura H&M, 27,40 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Gornji dio odjevne kombinacije za odlazak na doručak glumica je složila od bež majice s crnim prugama preko koje je nosila svjetloplavu traper-košulju. Ležernom stajlingu za sunčano jutro u Los Angelesu Mila Kunis dodala je tanki lančić sa svojim imenom i sunčane naočale okruglih okvira.

15 midi i maksi suknji na sniženju iz kojih se nećete skidati cijelo ljeto Suknje su jedan od najomiljenijih ljetnih odjevnih komada s.Oliver, snižena s 29,99 na 16,99 eura &OtherStories, snižena sa 69 na 45 eura +12 Pull&Bear, snižena s 15,99 na 9,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju