Zoe Saldana dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu. Američku glumicu na ceremoniju su dopratili članovi obitelji i prijatelji, a među njima je bila i Mila Kunis.

Galerija Ponosna Mila u društvu supruga Ashtona Kutchera Zoe Saldana dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih Zoe i Mila na ceremoniji +2 Zoe i Mila na ceremoniji Cijenim te kao osobu, suprugu, sestru, majku, poslovnu ženu i glumicu. Svijet te poznaje kroz likove koje si glumila, ali ja imam privilegiju poznavati te iza scene, kazala je Mila u svom govoru na ceremoniji.
Zoe Saldana dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih Zoe Saldana dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih (Foto: Getty Images)
Iako bi mnoge druge holivudske glumice iskoristile ovu priliku za nošenje upečatljive odjevne kombinacije, Mila vjerojatno nije željela ničime odvući pažnju sa  svoje prijateljice koja je bila glavna zvijezda događanja i zato se odlučila za vrlo decentno i neupadljivo izdanje.
Zoe Saldana i Mila Kunis na ceremoniji Zoe Saldana i Mila Kunis na ceremoniji (Foto: Profimedia)
Jednostavne crne hlače, majica i cipele ravnih potplata u istoj boji bile su njezin odabir s kojim nije pogriješila. S druge strane, Zoe je blistala u haljini modne kuće Miu Miu s blještavom aplikacijom u obliku mašne.
Mila i Zoe na ceremoniji Mila i Zoe na ceremoniji (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju