Mila Kunis priznaje da joj je jedan važan aspekt odgoja vlastite djece svakodnevno u mislima.

Iako Mila Kunis ima dovoljno novaca da svojoj djeci osigura bezbrižnu budućnost, glumica priznaje da ih nipošto ne želi razmaziti. Mila i njezin suprug Ashton Kutcher čekaju svoje drugo dijete, a u listopadu 2014. godine rodila im se kćerkica Wyatt.

Oboje su danas bogati i uspješni, ali nije oduvijek bilo tako i baš zato ne žele djecu odgajati kao privilegirane pripadnike društva.

Tema o kojoj smo razgovarali i prije nego smo imali djecu bila je kako odgojiti vlastito dijete da ne bude klipan. Nama je to važno jer oboje dolazimo iz siromašnih obitelji, odrastali smo u siromašnom okruženju, sami smo zaradili svoj novac i itekako smo svjesni vrijednosti svakog dolara. Nitko nam nikada ništa nije dao, rekla je Mila u intervjuu za australsku radijsku postaju KIIS 1065.

Naša djeca neće znati kako je to. S jedne strane, lijepo je ne znati što znači imati samo juhu od kečapa za večeru, ali s druge strane, neće znati ni kako uistinu cijeniti sve što imaju. I zato ih od najranije dobi želimo naučiti da mama i tata imaju novaca, ali oni ne. Mama i tata su imaju su bogati, ali vi ste siromašni, izjavila je.

Mila je samo jedna u nizu bogatih i slavnih osoba koje su određenim odgojnim mjerama odlučile svojoj djeci pokazati što znači vlastitim rukama zarađivati za život.

Suočeni s raznim prohtjevima svog najstarijeg sina, Victoria i David Beckham rekli su mu da nađe posao i sam zaradi džeparac. Tako je tada 15-godišnji Brooklyn vikendima radio u jednom londonskom kafiću.

Želimo im vlastitim primjerom pokazati zašto je važno da puno rade. To jedna od ključnih stvari u odgoju naše djece. Sve smo podredili tome. Ako nešto želiš, onda idi, radi i zaradi svoj novac, priznao je slavni nogometaš.

Na isti način svoju djecu odgajaju Michelle i Barack Obama. Njihova 15-godišnja kći Sasha ovo ljeto radi kao konobarica u fast food restoranu, a roditelji su je motivirali na nalazak ljetnog posla u želji da joj priušte što normalnije odrastanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju