Mila Kunis oduzimala je dah na premijeri svog novog filma "Luckiest girl alive" u New Yorku. Osim što je u filmu glumila, Kunis je pomogla i u njegovoj produkciji.

Galerija Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 3 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 4 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 5 +1 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 1

Film se temelji na istoimenom romanu Jessice Knoll iu 2015. godine, a radnja prati šik urednicu ženskog časopisa sa sjedištem u New Yorku.

39-godišnja glumica na premijeru je stila u uskoj crnoj sako-haljini koja je istaknula njezinu figuru.

Dekoltiranu malu crnu haljinu s efektnim pojasom od tila uparila je s crnim čizmama na visoku potpeticu.

Radi se o modelu do iznad koljena koji je već godinama neizostavan dio jesenskih i zimskih modnih kombinacija, a u svojim ormarima imaju ih i brojne Hrvatice pa su čizme do iznad koljena čest prizor na našim ulicama, a jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i večernjim prigodama.

Slika nije dostupna Prava oskarovska klasika: Mila Kunis u elegantnoj toaleti s kojom nema greške

Supruga glumca Ashtona Kutchera svoju je tamnu kosu raspustila, a izdanje je upotpunila elegantnim visečim naušnicama i prstenjem.

Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena - 4 Mila Kunis u mini crnoj haljini i čizmama do iznad koljena (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju