U losanđeleskom Dolby Theatreu održana je 94. dodjela filmske nagrade Oscar. Među poznatim damama koje su svojom elegantnom pojavom uljepšale oskarovski crveni tepih bila je i Mila Kunis.

Slavna 38-godišnja glumica na dodjelu je došla u pratnji Ashtona Kutchera, koji nije mogao skinuti pogled sa svoje lijepe supruge, koja je uistinu zablistala tijekom svojeg drugog pojavljivanja na Oscarima.

Prvi put je prisustvovala dodjeli 2011. godine, kada je odjenula ljubičastu haljinu s potpisom modne kuće Elie Saab.

Ovaj put odabrala je kreaciju još jednog kralja crvenog tepiha, Zuhaira Murada. Nosila je satensku toaletu iz njegove haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine, prikazane na Pariškom tjednu mode u siječnju.

Haljina u nježnoj nijansi ružičaste boje, jednoj od najpopularnijih boja za ovu godinu, vrlo je tradicionalna za oskarovske pojmove. Modele uskog kroja koji prate liniju tijela i ukrašeni su raskošnim šlepom viđamo često, ali to nipošto ne znači da su dosadni.

Upravo suprotno, vrlo su zahvalni jer u ovakvoj klasičnoj elegantnoj oskarovskoj haljini svaka slavna dama može biti sigurna kako neće pogriješiti sa svojim modnim odabirom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju