Mila Kunis podržala je supruga i pojavila se na predstavljanju njegovog novog tehnološkog projekta u Austinu. U trapericama i majici, te s licem koje ima vrlo malo šminke stopila se s publikom festivala te nalikovala 'običnoj' djevojci iz susjedstva


Mila Kunis
pojavila se na tehnološkom festivalu SXSW u Austinu, u američkoj saveznoj državi Teksas, kako bi podržala pokretanje novog projekta svog supruga – Ashton Kutcher & Guy Oseary's Sound Ventures.

Holivudska zvijezda, baš i poput njenog slavnog supruga, u privatnosti preferira jednostavne modne kombinacije u kojima neće privući neželjenu pažnju prolaznika, i u kojima se može stopiti s okolinom.

Pokazala je to i na spomenutom događanju u sklopu festivala, gdje se pojavila u običnoj vunenoj vesti sa deteljem srca. Kosu je skupila u nehajan rep, a oči obrubila tek s minimalno proizvoda poput olovke za oči i nešto maskare.

Bez obzira na nedostatak 'visažističke žbuke', američka glumica nije skidala veliki osmijeh s lica, koji je uostalom najbolji dodatak svake žene.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Mila Kunis izgleda u privatnim trenucima, daleko od crvenog tepiha.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju