Kolumbijska glazbenica Shakira i španjolski nogometaš Gerard Pique doputovali su u New York sa svojom djecom

Galerija Shakira i Gerard Pique proveli su božićne blagdane u New Yorku sa Milanom i Sashom - 7 Shakira i Gerard Pique proveli su božićne blagdane u New Yorku sa Milanom i Sashom - 8 Shakira i Gerard Pique proveli su božićne blagdane u New Yorku sa Milanom i Sashom - 6 +4 Shakira i Gerard Pique proveli su božićne blagdane u New Yorku sa Milanom i Sashom - 4 Shakira i Gerard Pique božićne blagdane proveli su u New Yorku. Kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš doputovali su u američki velegrad sa svojom djecom, sinovima Milanom i Sashom.

Preslatki mališani na svakom koraku bacali su svoje slavne roditelje u sjenu. Tamnokosi 4-godišnji Milan i plavokosi 2-godišnji Sasha ne pojavljuju se često u javnosti, pa je posebno zanimanje medija izazvao njihov dolazak na košarkašku utakmicu u Madison Square Gardenu.

S obzirom na to s kakvim su zanimanjem pratili utakmicu, možda jednog dana i oni krenu sportskim stopama poput tate, ali se za razliku od njega okušaju u košarci.
Shakira i Gerard Pique proveli su božićne blagdane u New Yorku sa Milanom i Sashom - 2 Pique, Milan, Sasha i Shakira na utakmici u Madison Square Gardenu Foto: Profimedia/AFP
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju