Među brojnim uzvanicima na otvorenju preuređenog Centra Kaptol u Zagrebu bila je i Milanka Opačić koja slovi kao jedna do najbolje odjevenih hrvatskih političarki. Iako je izašla iz politike, i dalje budi zanimanje javnosti, a ljubiteljima mode zanimljive su i njezine odjevne kombinacije.

Galerija Milanka Opačić na otvorenju preuređenog Centra Kaptol Milanka Opačić na otvorenju preuređenog Centra Kaptol Modni stil Milanke Opačić +4 Modni stil Milanke Opačić

Tijekom svoje političke karijere Milanka Opačić uvijek je njegovala elegantan stil odijevanja, ali nije se libila nositi ni skinny traperice ni kožnate suknje. Za otvorenje preuređenog šoping centra u Zagrebu odabrala je decentno modno izdanje koje osvaja svojom jednostavnošću, a u kojem se žene uvijek osjećaju dobro.

Modni stil Milanke Opačić Milanka Opačić u Saboru je nosila i kožnatu suknju (Foto: Patrik Macek/Pixsell)

Nosila je crnu bluzu dubljeg V izreza u čijem se dizajnu ističu gumbi u obliku velikih bisera na rukavima. Bluzu lepršavijeg kroja kombinirala je uz također lepršave crne hlače širokih nogavica. Izabrala je i crnu torbicu, a malo boje dodala je s cipelama od brušene kože u crvenoj boji.

Milanka Opačić na otvorenju preuređenog Centra Kaptol Uz crni outfit Milanka Opačić nosi crvene salonke (Foto: PR)

Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 4 Tiphaine Auzière: Najmlađa kći Brigitte Macron dobar stil naslijedila je od mame

Iako su široke hlače prekrile cipele, kako se može zaključiti, riječ je o salonkama koje uvijek izgledaju ženstveno i elegantno, a takav crveni model dao je lijepi kontrast crnom outfitu. Bivša političarka izostavila je nakit, ali istaknuo se crveni lak na noktima koji tako dobro proljepšava ruke.

Modni stil Milanke Opačić Milanka Opačić u skinny trapericama i balerinkama (Foto: Boris Scitar/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju