Tiphaine Auzière najmlađa je od četvero djece koje Brigitte Macron ima s prvim suprugom André-Louisom Auzièreom (bivši supružnici imaju dva sina i dvije kćeri). Tiphaine je imala deset godina kada je njezina majka upoznala tada 17-godišnjeg Emmanuela Macrona koji je pohađao predavanje iz kazališne umjetnosti koje je vodila Brigitte.

Galerija Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 3 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 5 +4 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame

Brigitte i André-Louis razveli su se 2006. godine, a godinu dana kasnije Brigitte se udala za Emmanuela Macrona. Tiphaine Auzière uvijek je otvoreno branila vezu svoje majke s 24 godine mlađim muškarcem, poručujući kritičarima njihove veze da su samo zavidni. Govoreći u televizijskom dokumentarcu "Brigitte Macron: A French Novel" o svojoj majci, 38-godišnja Tiphaine izjavila je:

Bili su prilično očarani jedno drugim i to je bilo prilično očito, no i vrlo teško. Ako bih trebala dati viziju ljubavi, to su Emmanuel i mama. Kad su zajedno, svijet gotovo kao da ne postoji.

Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 1 Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame (Foto: Guliver image)

Tiphaine Auzière po zanimanju je odvjetnica te se bavi aktivizmom, a velika joj je strast reforma zatvorskog sustava i reintegracija bivših zatvorenika u društvo. Očito je da je Tiphaine vrlo bliska s mamom od koje je naslijedila i dobar modni stil pa su tako majka i kći jednom prilikom snimljene u vrlo sličnoj odjevnoj kombinaciji sačinjenoj od skini traperica i bijelog topa te štikli u nude nijansi.

Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 2 Tiphaine Auziere s majkom Brigitte Macron (Foto: AFP)

Za nedavnog posjet Elizejskoj palači sa suprugom Antoineom Choteauom i njihovo dvoje djece, Tiphaine je odabrala stajling koji odiše ležernom elegancijom sačinjen od crnih hlača laganog trapez kroja uz koje je nosila top pepita uzorka s gumbićima i kratkim rukavima, a od obuće klasične crne salonke od lakirane kože.

Brigitte Macron u trik haljini i štiklama bez konkurencije - 3 Brigitte Macron: "Trik" haljina kojoj su satenske štikle savršen par

Brigitte i Emmanuel Macron Brigitte Macron: Plava kombinacija bez greške za slavlje suprugove pobjede

Za inauguraciju Emmanuela Macron 2017. je pak odabrala mini haljinu čime je pokala da se, poput svoje majke, ne libi pokazati noge i pomicati granice dress codea u predsjedničkim protokolima. Voli nositi i opuštenije, mladenačke kombinacije pa je za jedan posjet Elizejskoj palači odjenula šareni kombinezon koji se može nositi i na, primjerice, kavu.

Tiphaine Auziere, kći Brigitte Macron, naslijedila je dobar modni stil od mame - 7 Tiphaine Auziere sa suprugom Antoineom Choteauom na inauguraciji Emmanuela Macrona 2017. godine (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju