U izbornoj noći najviše se pažnje obraćalo na izlaznost glasača, izborne ankete i neslužbene rezultate. Ali modne kombinacije političarki i te supruga nisu ostali neprimijećeni. Maša Petrov i Sanja Musić Milanović odabrale su elegantni modni izričaj, dok se Milanka Opačić odlučila za upečatljive cipele s petom od plekisiglasa

Kako su političarke te supruge političara u izbornoj noći bile pred kamerama i fotoaparatima, njihove pažljivo odabrane modne kombinacije nisu ostale neprimijećene. Maša Petrov, supruga Bože Petrova, i Sanja Musić Milanović, supruga Zorana Milanovića bile su elegantne i nenametljive.

Dok je Maša odabrala jednostavnu crnu haljinu i trendovske štikle ukrašene resicama, Sanja je odjenula crno-bijelu bluzu na tanke prugice i crne hlače.

Nešto drugačiji je bio stil nositeljice liste Narodne koalicije za 7. izbornu jedinicu, Milanke Opačić. Crna dugačka haljina asimetričnog kroja ponovno je potvrdila kako ova saborska zastupnica njeguje jednostavan i urbani stil često naglašen posebnim modnim detaljima.

Tako je bilo i u izbornoj noći kada je modnu kombinaciju naglasila metalnom narukvicom i sandalama s platformom izrađenom od pleksiglasa. Model brenda Nine West pod nazivom 'Bueta' ima potpeticu visoku 8 centimetara i savršeno su se ukopile u ovo pomalo rokersko izdanje.

Koje cipele vam se više sviđaju?

glasova:


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju