Milanka Opačić političarka je čiji stil odijevanja uvijek privlači pažnju jer za poslovne dužnosti voli birati odjevne komade koji ističu ženstvenost. Tako je u srijedu u Sabor došla u kožnatoj minici, potpuno netipičnom komadu za saborske klupe

Milanka Opačić voli pomicati granice pravila odijevanja u Hrvatskom saboru pa je tako za za sjednicu održanu u srijedu izabrala crnu kožnatu minicu.

Milanka Opačić voli pomicati granice pravila odijevanja u Hrvatskom saboru pa je tako za za sjednicu održanu u srijedu izabrala crnu kožnatu minicu

Odjevni komad koji se inače ne viđa u saborskim klupama, političarka je kombinirala uz žutu bluzu, crne najlonke i crne gležnjače na visoku petu s metalnim aplikacijama koje je nosila i prije dvije godine.

Iako mnoge političarke kožnatu minicu ne bi izabrale za posao, Milanka Opačić odličnim kombiniranjem uspjela je ovaj "odvažan" komad učiniti primjerenim za saborski dress code.

Kombinaciju je upotpunila velikom svijetlo smeđom torbom, a primjetan je bio još jedan detalj netipičan za Sabor: crni lak na noktima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju