U tijeku je milanski Tjedan mode na kojem dizajneri i slavne modne kuće predstavljaju svoje kolekcije za jesen / zimu 2024. / 2025. godine.

Galerija Milanska špica 2024. - 6 Milanska špica 2024. - 9 Milanska špica 2024. - 5 +7 Smeđi kaput sjajno se slaže i s mini suknjom

Milanske ulice uvijek su pravo vrelo modne inspiracije, a pogotovo kada je u tijeku Tjedan mode. Domaće fashion influenserice, ali i gošće iz drugih gradova i zemalja iz svojih ormara tada izvlače najbolje od najboljeg.

Ako je suditi prema fotografijama snimljenima na kraju veljače na ulicama Milana i dalje je najpopularnija svevremenska klasika, a kakva se može vidjeti i na zagrebačkoj špici. Nose se komadi koji nikad ne izlaze iz mode, a u kojima dame uvijek izgledaju lijepo i dotjerano.

Milanska špica 2024. - 5 Crni kaput uvijek izgleda elegantno - i kada se nosi uz ležerne traperice (Foto: Profimedia)

Dobro krojeni kaput u smeđoj ili crnoj boji jedan je od takvih komada. Zaokružit će svaku kombinaciju na decentan način – bez obzira nosite li ga uz bluzu i suknju, dugu haljinu ili ležerni par traperica širokih nogavica.

Poslovno odijelo i štikle još su jedna dobitna kombinacija koja se često može vidjeti na ulicama Milana. Ona će biti sjajan izbor za posao, ali i neko svečano događanje.

Milanska špica 2024. - 9 Skladna kombinacija sastavljena od duge vunene suknje, dolčevite i elegantnih sandala (Foto: Profimedia)

U elegantnom street style izdanju ima mjesta i za kratke hlače i minice koje se savršeno kombiniraju uz čizme visokih sara te efektne torbice.

Lijepo će izgledati i vunena suknja sparena s dolčevitom te takozvanim slingback cipelama koje će ove godine biti veliki hit.

Što se to zapravo nosi na milanskoj špici u vrijeme održavanja Tjedna mode, pogledajte u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Milanska špica 2024. - 3 Smeđi kaput sjajno se slaže i s mini suknjom (Foto: Profimedia)

Torbica brinete sa zagrebačke špice za koju postoji lista čekanja, a imaju je tek rijetke Hrvatice Mlada dama privlačila je poglede na zagrebačkoj špici svojim modnim izborima Dama iz centra Zagreba s mini Kelly torbicom Hermesova torbica mini Kelly na zagrebačkoj špici +0 Hermes, mini Kelly torbica, Gold Epsom

Street style dvoboj Pariza i Zagreba: Glasajte i odaberite ljepša modna izdanja Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 9 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 1 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 6 +7 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju