Namještaj Mima je 15. ožujka otvorila vrata svog novog studija za kuhinje u Rijeci.

Ovim preuređenjem poslovnica na Potoku dobila je novo lice i konceptualno se prilagodila novom identitetu, s ciljem boljeg povezivanja s posjetiteljima i stvaranja pravog osjećaja doma.

Uvođenjem promjena u riječkoj poslovnici za kupce su kreirani ambijenti koji zrače toplinom i u čijem se središtu zbivanja nalazi kuhinja kao centralno mjesto doma.

PR PR Foto: PR

Kroz razdoblje od 33 godine, Mima se pozicionirala kao pouzdan partner u odabiru i kreiranju kuhinja za domove naših kupaca i njihove obitelji, a Studio kuhinja na Potoku dodatni je iskorak u tom smjeru. Želimo se zahvaliti vjernim kupcima na povjerenju koje nam pružaju te nas veseli znati da će Mima kuhinje u godinama koje dolaze biti centralno mjesto brojnih domova.“, izjavila je Marina Marjanović, direktorica Namještaja Mima.

PR Marina Marijanovic Foto: PR

Upravo zato kolekcije kuhinja po mjeri iz Mima vlastite proizvodnje: Espirit, Evolution, Amari, Neoclassico, Carisma, Roma, Amelie i Gloss u novom Studiju kuhinja zauzimaju bitno mjesto, a osim atraktivnih kuhinja u ambijentima su izloženi njihovi komplementarni RTV regali – novitet iz vlastite proizvodnje kojim se doskočilo problemu usklađivanja i uparivanja namještaja s kuhinjom, posebno u sve popularnijem open space konceptu.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Osim kuhinja iz Mima proizvodnje, u salonu su izložene Altura kuhinje po mjeri vrhunskog talijanskog dizajna i kvalitete.

Dio ponude u salonu zauzimaju i različite sjedeće garniture kao dio dnevnog boravka te blagovaonski stolovi i stolice.

Od 15. do 17. ožujka u svim Mima poslovnicama i webshopu čeka vas 25% popusta na cjelokupan asortiman, a do kraja mjeseca možete ostvariti do 60% popusta na kuhinje po mjeri te uz kupnju dva Candy aparata, treći dobiti gratis.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Posebne pogodnosti do kraja ožujka čekaju posjetitelje Mima salona Potok koji uz popust na kuhinje po mjeri dobivaju još 100€ dodatnog popusta, 10% popusta na Gorenje aparate, 15% popusta na ugradbene Electrolux aparate, a prvih 15 kupaca kuhinje po mjeri uz 3 Gorenje aparata dobit će na dar Gorenje kuhinjski robot!

Salon se nalazi na adresi Viktora Cara Emina 10, a radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 9 do 20h te subotom od 9 do 14h.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju